Disa orë të paharrueshme për pjesëmarrësit e Manifestimit Poetik, edicioni XV

- Advertisement -

Për poetët pjesëmarrës në Manifestimim Poetik, edicioni i XV “ Trirema e Poezisë Joniane” një shetitje me anijen Luis në brigjet e Sarandës bëri që ata të shijonin bukuritë e mahnitshme të qytetit tonë, bukuri e falur nga natyra. Shetitjen dhe humori me njeri – tjetrin, e bëri lundrimin me Luis tepër të pëlqyeshëm për pjesëmarrësit, shkrimtarë e poetë nga rajoni dhe vendi.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...