Dritat e pemës së Krishtlindjeve në Athinë, ndizen nga Kryebashkiaku Gurma

Sot në Athinë pak orë më parë…
Të gjithë bashkë ndezim dritat në pemën e Krishtlindjes- thotë Kryetari Bashkisë së Athinës Kostas Bakoyannis… Ishin të ftuar shumë Kryetarë Bashkie nga e gjithë Bota… Të parit që i ra ‘’shorti’’ të shtypë butonin për të ndezur dritat shumëngjyrëshe në këtë festë, ishte Kryetari Bashkisë Sarandë, Ardian Gurma…
Një simbolikë mjaft domethënëse… Athina dhe Saranda… Saranda dhe Athina… Kryeqyteti që ka ’’përpirë’’ në gjyrin e saj pothuajse gjymën e qytetarëve sarandjotë. Një histori si në mitologji…dhe jo vetëm këto 30 vitet e fundit…
Butoni i shtypur sot, nga Bashkiaku i Sarandës në Athinë, ndoshta do të jetë mesazhi më i mirë që do ti shërbejë promovimit të ‘’kryeqytetit’’ të Turizmit Shqiptar…Sarandës.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...