U prezantuan kandidatët e primareve në Sarandë: Ardit Cikuli, Armando Magllara, Ilir Nikolla dhe Spiro Vaso

- Advertisement -

Katër kandidatët e Partisë Demokratike për primaret në Bashkinë e Sarandës u prezantuan zyrtarisht përpara anëtarësisë demokrate të mbledhur mbasditen e së mërkurës në mjediset e Hotel “Mediterrane”.Të katër kandidatët, Ardit Cikuli, Armando Magllara, Ilir Nikolla dhe Spiro Vaso do të përballen në 4 dhjetor me votën e anëtarësisë, ku më pas një prej tyre do të përzgjidhet si kandidat i Partisë Demokratike për Bashkinë e Sarandës.Gjatë prezantimit secili prej kandidatëve theksin e vuri tek pakënaqësia e rritur në qytet, për shkak të premtimeve të pambajtura nga qeverisja socialiste e pushtetit lokal, por dhe atij qëndror. U fol shumë për mungesën e ujit 24 orë, për shetitoren e re në qytet që lekë janë hedhur dhe ajo është me probleme qoftë edhe me një shi të dobët, ku faji për të është nga punimet e bëra nga firma FSHZH.Kandidatët thanë edhe për punësimet që bëhen partiake, jo me meritokraci. 
Në prezantimin e katër kandidatëve të Partisë Demokratike për primaret e Bashkisë Sarandë ishin të pranishëm dhe drejtuesi politik i këtij qarku, Bujar Leskaj dhe deputetja Ina Zhupa.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...