Çfarë do të diskutohet dhe miratohet në mbledhjen e Këshillit Bashkiak

- Advertisement -

Mbledhja e radhës  e Këshillit Bashkiak, e planifikuar në datë 29 tetor, do të ketë rend dite 10 diskutime të cilat janë bërë publike në 25 tetor në faqen zyrtare të Bashkisë Sarandë.

Përveç  ndihmës ekonomike, miratimit të personave që do të trajtohen në Qendrën Polivalente, saktësim emri/ mbiemri/ atësie, do të analizohet dhe ecuria e turizmit për vitin 2021.

Gjithashtu do të diskutohen problematikat lidhur me turizmin, analiza e raportit 8-mujor të veprimarisë financiare të Bashkisë si dhe raporti mbi ecurinë e investimeve të parashikuara në Buxhetin vjetor, do të miratohet dhe lista e familjeve që do të përfitojnë subvencionimin e qerasë nga të ardhurat e Bashkisë Sarandë.

/sarandalife.al/

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...