“Butrinti” në fokusin e RAI TV

Një ekip i televizionit më të madh mediatik të Italisë RAI TV ishte në Parkun Kombëtar të Butrintit, për ta promovuar atë nëpërmjet realizimit të një dokumentari
 i cili do shfaqet së shpejti në Itali, si një ftesë për të nxitur rritjen e turistëve të huaj, të cilët zgjedhin të vizitojne Shqipërinë për sezonin e ardhshëm turistik. Sezoni i sivjetshëm njohu një numur shumë të madh të turistëve italian që erdhën për të eksploruar asetet turistike , kulinarinë, detin, dhe çdo gjë që ishte në shërbim të tyre.
Patjetër që ky dokumentar i realizuar nga një gjigand mediatik si çështë RAI TV, do të ndikojë në ardhjen e sa më shumë turistëve italianë në Sarandë.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Lamtumirë “Aktori i madh i roleve të vogla”, Lek Mosi (Video)

    Nga Vangjel Agora    Nëse ka qenë dikur...

Nga Adrian Gurma: Kryebashkiakët e Qarkut Vlorë takim në Sarandë

Ishte kënaqësi pjesmarrja në Tryezën e mbajtur në Sarandë,...

80-vjetori i Çetës “Çamëria” nga Musa Kola

Sot përkujtohet 80-vjetori i krijimit të së parës çetë...

NGA THOMA NIKA : PROKOPI I DIJSHËM, PO AQ SA I GUXIMSHËM (VIDEO 2011)

Sot inxhinjeri pasionant i pyjeve dhe ekologu Prokop Qirjaqi...