Primaret e PD,dega Sarandë, më shumë se gjysma e të propozuarve nuk pranojnë kandidimin

- Advertisement -

Partia Demokratike e Sarandës është futur në një krizë aq të thellë sa gjysma e personave të propozuar nëpër grupseksione nuk pranojnë të bëhen pjesë e procesit. Burimet bëjnë me dije se bëhet fjalë për figura të njohura dhe me kontribut në parti që kanë refuzuar të plotesojnë formularin e kandidimit, justifikuar kjo me përçarjen e thellë të krijuar në këtë degë por edhe me faktin që shumë ish – zyrtarë nuk pranojnë të aktivizohen me strukturat aktuale duke krijuar një boshllek të madh e që pritet të përkthehet në një rezultat jo të mirë në lokalet e 2023. Burime pranë kësaj dege bëjnë me dije se deri tani formularin e kandidimit e kanë plotësuar vetëm 4 kandidatë nga 11 të propozuar.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...