Blogeri i famshëm grek promovon Shqipërinë, mahnitet nga bukuria dhe mikpritja në Përmet, Berat, Vlorë e Tepelenë (VIDEO)

- Advertisement -

Blogeri i njohur grek, Eftihis Bletsas, ka bërë së fundi një udhëtim në disa qytete të Shqipërisë për të promovuar bukuritë e vendit tonë. Ai e nis rrugëtimin nga burimi i Lumit Vjosa (Aos) në pjesën greke dhe vijon më pas në lëvizjen përgjatë rrjedhës së lumit duke u ndalur fillimisht në Përmet, Këlcyrë, në Tepelenë e deri te grykëderdhja në detin Adriatik. Bletsas ndalet gjithashtu në qytetin antik të Apolonisë, manastirin e Ardenicës, në Fier, Lushnje, Berat, Vlorë, Nartë dhe Llogara. Ai i përshkruan me nota pozitive bukuritë natyrore të Shqipërisë dhe mikpritjen që konstaton gjithandej. Videot e tij në Youtube marrin qindra mijëra shikime. Po kështu ato transmetohen edhe në televizionin grek Skai. ©argjirolajm.net

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Lamtumirë “Aktori i madh i roleve të vogla”, Lek Mosi (Video)

    Nga Vangjel Agora    Nëse ka qenë dikur...

Nga Adrian Gurma: Kryebashkiakët e Qarkut Vlorë takim në Sarandë

Ishte kënaqësi pjesmarrja në Tryezën e mbajtur në Sarandë,...

80-vjetori i Çetës “Çamëria” nga Musa Kola

Sot përkujtohet 80-vjetori i krijimit të së parës çetë...

NGA THOMA NIKA : PROKOPI I DIJSHËM, PO AQ SA I GUXIMSHËM (VIDEO 2011)

Sot inxhinjeri pasionant i pyjeve dhe ekologu Prokop Qirjaqi...