“Atëdhe po e lë nënën, po e lë babën” (Video)

- Advertisement -

Viti 2022 u karekterizua nga një largim masiv i shqiptarëve drejt Evropës për një jetë më të mirë. Ky largim preku shumë familje shqiptare dhe u manifestua në një munges totale të fuqisë punëtore, që u ndie në çdo sektor të ekonomisë shqiptare. Poeti Zaho Vasili në vitin 2015 organizoi një aktivitet me krijimtarinë e tij me titull “Dashuri njerëzore”. Një nga perlat e këtij aktiviteti e interpretuar në mënyrë mjeshtërore nga aktorja e Qëndrës Kulturore të Bashkisë Sarandë, Valentina Boçi ishte pjesa me titull, “Largimi”, që i kushtohet pikërisht kësaj plage të shoqërisë shqiptare, emigrimit. Po e transmentojmë për të ndikuar sadopak në shërimin e kësaj plage. Shikim të këndshëm.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...