Achaia: Tragjedi në rrugën Franga- Riolos- Një 51-vjeçar shqiptar i vdekur

- Advertisement -

Sipas informacioneve të para, është një 51-vjeçar i vdekur, banor i Miçoit, Akaia, me origjinë nga Shqipëria.

Gjithçka ndodhi kur makina që ai drejtonte doli nga rruga dhe ra në një gropë 4 metra të thellë, si rezultat i së cilës ai u bllokua në çarçafë. Në momentin e aksidentit rruga ishte e rrëshqitshme për shkak të shiut. Makina dyshohet se kishte zhvilluar shpejtësi. Brigada e zjarrfikësve dhe EKAB shkuan në vendngjarje.

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...