1 Tetori, Dita Botërore e të Moshuarve

- Advertisement -

Dita Botërore e të Moshuarve është një ditë e veçantë për personat e moshës së tretë në të gjithë botën. E tillë edhe në Sarandë. Në këtë kuadër me të moshuarit e Qendrës Polivalente Sarandë, sot në Ditën Botërore të të Moshuarve, bashkia e Sarandës shtroi një drekë për të uruar dhe njëherësh pët t’u dhënë edhe lajmin e mirë, se së shpejti fillon rikonstruksioni i Qendrës Polivalente, me financim në kuadër të projektit IADSA🇮🇹 në Shqipëri.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...