Të shumtë janë njerëzit që na kanë besuar që në ditën e parë të hapjes së klinikës “Umano felice”

- Advertisement -

Klinika ndërkombëtare “Umano felice” me pritshmërinë e standarteve më të larta, që mjekësia mund të ofrojë në nivel profesionistësh dhe aparaturash, do të nisë jetën në Elbasan. Fjala e fundit e teknologjisë dhe metodat ndërkombëtare në testime dhe vlerësime diagnostike janë zgjidhja e problematikave dhe suksesi i shëndetit që pacientët do e gjejnë tashmë tek Klinika ndërkombëtare “Umano felice”. Tek Klinika “ Umano felice”,falë profesionalizmit të stafit, shëndeti juaj është i garantuar!

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Dritat e pemës së Krishtlindjeve në Athinë, ndizen nga Kryebashkiaku Gurma

Sot në Athinë pak orë më parë... Të gjithë bashkë...

U prezantuan kandidatët e primareve në Sarandë: Ardit Cikuli, Armando Magllara, Ilir Nikolla dhe Spiro Vaso

Katër kandidatët e Partisë Demokratike për primaret në Bashkinë...

Çfarë do ndodhë me temperaturat? Dhjetori vjen me reshje, kthesa e madhe që pritet tashmë

Dhjetori nis si një vijimësi e vjeshtës, me mot...