Të premten zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak

- Advertisement -

Ditën e premte më datë 25.02.2022 ora 13:00, në sallën e mbledhjeve të Këshillit Bashkiak zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit të Bashkisë me këtë rend dite:
1. P/Vendim “ Mbi dhënien e ndihmës ekonomike për periudhën 1 – 31 Janar 2022 me fondin 6% të bllokskemës së ndihmës ekonomike”.
2. P/Vendim “ Mbi dhënien e ndihmës ekonomike nga të ardhurat e Bashkisë, Janar 2022”.
3. P/Vendim “ Për miratimin e listës së familjeve që do të përfitojnë subvencionimin e qirasë në tregun e lirë”.
4. P/Vendim “ Për miratimin e dhënies me qira të pasurisë lloji ndërtesë “ Lokal Sos “ me sipërfaqe totale 247 m2, zonë kadastrale 8641, në pronësi të Bashkisë Sarandë “.
5. P/Vendim “ Për miratimin e dhënies me qira të pasurisë lloji ndërtesë “ Lokal Riviera” me sipërfaqe totale 338 m2, zonë kadastrale 8641, në pronësi të Bashkisë Sarandë”.
6. P/Vendim “ Për miratimin e dhënies me qira të pasurisë “ Njësi shërbimi”, pronë e Bashkisë Sarandë”
7. P/Vendim “ Për saktësim emri, atësie, mbiemri”.
8. Informacion mbi parandalimin e dhunës me bazë gjinore .
9. Analizë e punës nga ndërmarrja Ujësjellës Kanalizime sh.a Sarandë për vitin 2021 .
Mbledhja e Këshillit Bashkiak do të zhvillohet pas mbledhjeve nëpër komisione si:
• Komisioni i barazisë gjinore dhe mirëqënies sociale, do të zhvillojë mbledhjen në datë 23 Shkurt, ora 11:00.
• Komisioni i zhvillimit urban , planifikimit të territorit dhe infrastrukturës
do të zhvillojë mbledhjen në datë 23 Shkurt, ora 13:00
• Komisioni i shërbimeve publike, strehimit dhe emergjencave, do të zhvillojë mbledhjen në datë 24 Shkurt , ora 12:00
• Komisioni i çështjeve juridike , rendit dhe sigurisë publike , do të zhvillojë mbledhjen në datë 24 Shkurt , ora 13:00 .

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Zbardhet ngjarja, dogji makinën në Delvinë, arrestohet autori (EMRI)

Zbardhet ngjarja e ndodhur ditën e djeshme në Delvinë,...

Ka nisur nga bashkia puna për pastrimin e kanaleve ujitëse

Bashkia e Sarandës ka bërë publike sot punën që...

NJË DITË E VEÇANTË PËR FËMIJËT E VEÇANTË

Natyra dhe deti janë qetësim dhe frymëzim për të...

Policia Rrugore vijon kontrollet intensive në të gjitha akset rrugore, në Vlorë dhe në Sarandë,(Video)

Kontrollet janë përqendruar në evidentimin dhe ndëshkimin e drejtuesve...