Tag: Vjosa

Browse our exclusive articles!

Dy ditë pas përmbytjeve nga Vjosa, në terren nuk ka asnjë komision vlerësimi për dëmet

Dy ditë pas përmbytjeve të Vjosës, në terren ende nuk ka dalë asnjë komision vlerësimi për dëmet e shkaktuara. Të dhënat zyrtare të dëmeve mungojnë,...

Konventa e Bernës i bën thirrje qeverisë: Rishiko projektin për aeroportin e Vlorës

Konventa e Bernës thirrje qeverisë për shpalljen e lumit Vjosa Park Kombëtar dhe vendim për të vlerësuar nga afër situatën me Aeroportin Ndërkombëtar të...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...