Tag: Ushtria Italiane në Delvinë

Browse our exclusive articles!

Foto/ Kur ushtria italiane pushtoi Sarandën dhe Delvinën (1916)

Në këtë foto duket qartë se vendi ishte nën ndikimin e Luftës së Parë Botërore ku çadrat e ushtrisë italiane, ishin vendosur në anë...

Popular

PROGRAM PËR FESTIMET E 9 TETORIT 2022

- Ora 09:30: Nisja e autobusit nga kioska e...

EMRI/ Autor i tri grabitjeve, arrestohet në Sarandë 37-vjeçari nga Kosova (VIDEO)

Ardian Gashi 37-vjeç është arrestuar në Sarandë, si autor...