Tag: TIROIDJA

Browse our exclusive articles!

TIROIDJA: GJENDRA e VOGEL me RENDESI te MADHE

Tiroidja është një gjëndër e vogël, e cila prodhon hormonet që rregullojnë metabolizmin, si pasojë edhe peshën e njerëzve. Femrat kanë 8 herë më...

Popular

U prezantuan kandidatët e primareve në Sarandë: Ardit Cikuli, Armando Magllara, Ilir Nikolla dhe Spiro Vaso

Katër kandidatët e Partisë Demokratike për primaret në Bashkinë...

Çfarë do ndodhë me temperaturat? Dhjetori vjen me reshje, kthesa e madhe që pritet tashmë

Dhjetori nis si një vijimësi e vjeshtës, me mot...

Policia greke tenton të ndalojë mjetin e dyshimtë në Janinë, tre persona hapin zjarr ndaj patrullës JANINË

Hapet zjarr ndaj patrullës së policisë greke. Ngjarja ka ndodhur...