Tag: Shpella e Kreshmoit

Browse our exclusive articles!

Arkeologji: Edhe pse 27 mijë – vjeçare Shpella e Kreshmoit në Konispol, ende pa status

Nga Shpresa Dine Edhe pse sipas studimeve arkeologjike cilësohet si shpella më vjetër me moshën më të lashtë, rreth 27 mijë vjeçare dhe që është...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...