Tag: Shkolla "Shefqet Sulejmani"

Browse our exclusive articles!

Shkollat 9 vjeçare, pjesë e nismës së pastrimit të vendit

Shkolla 9 vjeçare "9 Tetori" dhe shkolla 9 vjeçare "Shefqet Sulejmani" janë bërë pjesë e nismës së pastrimit të mjedisit rreth e qark ambienteve...

Popular

KLP i jep mandat drejtuesi tre vjeçar Prokurorit të Sarandës, Kledian Llaho

Kryetari i KLP, Alfred Balla së bashku edhe me...

Lamtumirë, mësuese, Tatjana. U prehsh në paqe! (Video)

Mes e lotëve e dhimbjes u përcoll mesditën e...

Elena shqiptarja më e zgjuar në planet.

Pa dyshim që shqiptarët kanë lënë gjurmët e tyre...

Hebrejtë e Delvinës dhe të Sarandës para dhe gjatë Luftës së Dytë Botërore.(Video)

27 janari njihet si Dita Ndërkombëtare e Holokaustit, ku...