Tag: Shkolla "9 Tetori"

Browse our exclusive articles!

Shkollat 9 vjeçare, pjesë e nismës së pastrimit të vendit

Shkolla 9 vjeçare "9 Tetori" dhe shkolla 9 vjeçare "Shefqet Sulejmani" janë bërë pjesë e nismës së pastrimit të mjedisit rreth e qark ambienteve...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...