Tag: Serial killer

Browse our exclusive articles!

Serial Killeri i Sarandës!

Nga Shpresa Dine Ngjarja e sotme në Fier shpreh edhe njëherë nevojën ulëritëse për evidentimin dhe publikimin e të gjithë shtetasve që kanë tendenca të...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...