Tag: riciklim

Browse our exclusive articles!

Bashkia Sarandë: Nisi shitja e mbetjeve të riciklueshme

Për herë të parë bashkia Sarandë ka bërë shitjen e mbetjeve pas riciklimit të tyre në pikën e grumbullimit në Volloder. Sipas bashkisë shitja...

Popular

Ka nisur nga bashkia puna për pastrimin e kanaleve ujitëse

Bashkia e Sarandës ka bërë publike sot punën që...

NJË DITË E VEÇANTË PËR FËMIJËT E VEÇANTË

Natyra dhe deti janë qetësim dhe frymëzim për të...

Policia Rrugore vijon kontrollet intensive në të gjitha akset rrugore, në Vlorë dhe në Sarandë,(Video)

Kontrollet janë përqendruar në evidentimin dhe ndëshkimin e drejtuesve...

I “nxehti afrikan” pushton Shqipërinë, temperaturat arrijnë rekordin ditën e sotme

Duke nisur nga dita e sotme temperaturat në vendin...