Tag: Qafë Botë

Browse our exclusive articles!

Shoferi shqiptar thyen traun e doganës shqiptare në Qafë Botë dhe asaj greke në Mavromat , 30 km ndjekje nga policia greke në fund…

Një automjet i cili vinte nga Shqipëria thyen traun e doganës greke të Mavromatit (Qafë-Botë). Mjeti nuk i është bindur policëve për kontroll, ka...

Popular

Sukses i rradhës i sportistit sarandiot në SHBA, Enea Lapa (Video)

Një sukses i garantuar i sportistit sarandiot me banim...

E çuditshme, por e vërtetë, deti s’gjen qetësi as në dimër(Video)

Edhe pak ditë dhe hymë zyrtarisht në stinën e...

Dritat e pemës së Krishtlindjeve në Athinë, ndizen nga Kryebashkiaku Gurma

Sot në Athinë pak orë më parë... Të gjithë bashkë...

U prezantuan kandidatët e primareve në Sarandë: Ardit Cikuli, Armando Magllara, Ilir Nikolla dhe Spiro Vaso

Katër kandidatët e Partisë Demokratike për primaret në Bashkinë...