Tag: Piro Naçi

Browse our exclusive articles!

Nga Piro Naçi – Dy artistë të mëdhenj nga Dhrovjani…

Një vit më parë në faqen e Facebook shkruajta për të ‘’plotësuar’’ Wikipedinë, për figurën dhe origjinën e artistes së madhe greke, Melina Mërkuri,...

Popular

KURIOZITETE .

Fustan Gjarpri. Është i bërë me gjethe palme. E mrekullueshme!!!