Tag: Naim Frashëri

Browse our exclusive articles!

Kapetani i Polifonisë Kiço Kapetani (video)

E tërë jeta e tij ishte art. Ai ishte një burrë i urtë, i mençur e i bukur, një personalitet i këngës dhe i artit. Kiço...

Popular