Tag: Marta Zhupa (Xhani)

Browse our exclusive articles!

Profesioni i mësueses, tërë jetën krenari dhe pasion për Marta Zhupa (Xhani)…

  Profesioni i mësueses ka qenë tërë jetën krenari dhe pasion për Marta Zhupa (Xhani), aq sa edhe sot edhe pse në pension shprehet se...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...