Tag: Lefterhor

Browse our exclusive articles!

Banorët e Lefterhorit dhe Varfaj kërkuan ujë, drita dhe rrugë sërish

Ditën e djeshme u zhvillua dëgjesa e radhës për Projekt Buxhetin 2022, me banorët e fshatrave Lefterhor dhe Sopot (Varfaj) nga ana e Këshillit...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...