Tag: Lefter Çipa

Browse our exclusive articles!

Ansambli ” Bejkë e Bardhë” merr çmimin “Dhimitër Varfi” në Gjirokastër

Në Festivalin e XIV Tipologjik të Isopolifonisë që u zhvillua në datat 24 dhe 25 nëntor 2021 në Gjirokastër, Ansambli folklorik “Bejkë e bardhë”...

Popular

KURIOZITETE .

Fustan Gjarpri. Është i bërë me gjethe palme. E mrekullueshme!!!