Tag: Kostas Nikuli

Browse our exclusive articles!

Nga Piro Naçi – Dy artistë të mëdhenj nga Dhrovjani…

Një vit më parë në faqen e Facebook shkruajta për të ‘’plotësuar’’ Wikipedinë, për figurën dhe origjinën e artistes së madhe greke, Melina Mërkuri,...

Popular

KLP i jep mandat drejtuesi tre vjeçar Prokurorit të Sarandës, Kledian Llaho

Kryetari i KLP, Alfred Balla së bashku edhe me...

Lamtumirë, mësuese, Tatjana. U prehsh në paqe! (Video)

Mes e lotëve e dhimbjes u përcoll mesditën e...

Elena shqiptarja më e zgjuar në planet.

Pa dyshim që shqiptarët kanë lënë gjurmët e tyre...

Hebrejtë e Delvinës dhe të Sarandës para dhe gjatë Luftës së Dytë Botërore.(Video)

27 janari njihet si Dita Ndërkombëtare e Holokaustit, ku...