Tag: Kodi Penal

Browse our exclusive articles!

Bashkia Sarandë paralajmëron gjob ose burg për këdo që…

  Shkatërrimi i koshave të mbeturinave në shëtitore, hedhja e stolave në ujë te Plazhi i Ri dhe prishja e koshave të vegjël në rrugët...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...