Tag: Këshilli Bashkiak Sarandë

Browse our exclusive articles!

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Sarandë, data dhe rendi i ditës

Në mbledhjen e radhës të Këshillit Bashkiak temë e vecantë e diskutimit do të jetë paketa fiskale për 2022. "Ditën e hënë në datën 06.12.2021...

Popular

U prezantuan kandidatët e primareve në Sarandë: Ardit Cikuli, Armando Magllara, Ilir Nikolla dhe Spiro Vaso

Katër kandidatët e Partisë Demokratike për primaret në Bashkinë...

Çfarë do ndodhë me temperaturat? Dhjetori vjen me reshje, kthesa e madhe që pritet tashmë

Dhjetori nis si një vijimësi e vjeshtës, me mot...

Policia greke tenton të ndalojë mjetin e dyshimtë në Janinë, tre persona hapin zjarr ndaj patrullës JANINË

Hapet zjarr ndaj patrullës së policisë greke. Ngjarja ka ndodhur...