Mbledhja e Këshillit Bashkiak Sarandë, data dhe rendi i ditës

- Advertisement -

Në mbledhjen e radhës të Këshillit Bashkiak temë e vecantë e diskutimit do të jetë paketa fiskale për 2022.

“Ditën e hënë në datën 06.12.2021 ora 14:30, në sallën e mbledhjeve të Këshillit Bashkiak zhvillohet mbledhja e radhës e Këshillit të Bashkisë, me rend dite:
1. P/Vendim “Për miratimin e  planit të aktiviteteve të Këshillit të Bashkisë për vitin 2022”.
2. P/Vendim   “Saktësim emri, atësie, mbiemri, sipas vendimeve të Këshillit Bashkiak”3. P/Vendim “ Mbi dhënien e ndihmës ekonomike për  periudhën 1 – 31 Tetor 2021 me fondin 6%  të bllokskemës së ndihmës ekonomike”.
4. P/Vendim “ Mbi dhënien  e ndihmës ekonomike nga të ardhurat e Bashkisë, Tetor 2021”.
5. P/Vendim “Mbi miratimin  e personave që  do  të trajtohen në qendrën polivalente ditore të të moshuarve Sarandë”
6. P/Vendim “ Për  miratimin e listës së familjeve  që do të përfitojnë nga programi i subvencionimit të interesave të kredisë me kushte lehtësuese nga shteti”
7. P/Vendim “ Mbi miratimin e Paketës Fiskale të Vitit 2022”
8. Analiza e raportit 8-mujor të veprimarisë financiare të Bashkisë “ Mbledhja e 6 dhjetorit vjen pas mbledhjeve në komisione që nisin nga data 1 dhjetor.”, lajmëron Bashkia Sarandë.

Shperndaje artikullin

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...