Tag: Jalë

Browse our exclusive articles!

Skandal! Grabitet prona në Jalë. Personat që e legalizuan, lidhën kontratë me familjarët e deputetit për të ndërtuar hotel

Zbardhet skema e tjetërsimit të pronave në bregdetin e Jalës. Një grabitje e pastër përmes falsifikimeve dhe trafikut të influencave politike të qeveritarëve, ku...

Popular

Ramis Husi nënprefekti i ri në Sarandë. Mirosh Birjani sekretar organizativ i PS, Sarandë (Video)

Ramis Husi është tashmë nënprefekti i Sarandës. Ramis Husi...

Merr flakë magazina në katin e parë të një objekti 5-katësh në Metoq (Video)

Një zjarr ka rënë në një magazinë me materiale...

Video – dokument: Momenti i përplasjes së dy trenave në Tempe

Treni komercial dhe ai i pasagjerëve u përplasën në...