Tag: GIZ

Browse our exclusive articles!

Bashkia Sarandë: Nisi shitja e mbetjeve të riciklueshme

Për herë të parë bashkia Sarandë ka bërë shitjen e mbetjeve pas riciklimit të tyre në pikën e grumbullimit në Volloder. Sipas bashkisë shitja...

Bashkia e Finiqit vendos objektiva ambicioze për edukimin mjedisor dhe pastrimin

Një ditë informuese për mbrojtjen e mjedisit u mbajt të premten në bashkinë e Finiqit, në bashkëpunim me përfaqësues të programit GIZ në kuadër...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...