Tag: certifikata pronësie

Browse our exclusive articles!

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...

Njoftim/ Kadastra nxjerr listën me 47 emra që kanë gati certifikatën e pronësisë

  Agjensia Shtetërore e Kadastrës Sarandë ditën e sotme njofton se për 47 pronarë është gati certifikata e pronësisë. Emrat janë në listën e mëposhtme. "...

ASHK Sarandë: Gati 35 certifikata pronësie (emrat)

Agjensia Shtetërore e Kadastrës në Sarandë njofton 35 qytetarë për tu paraqitur pranë kësaj drejtorie për tërheqjen e certifikatave të pronësisë. "Qytetarët që gjejnë emrin...

Popular

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...

Skulptori Odise Papa, krijuesi i jetës së pandjeshme, mjeshtër i gdhendjes artistikisht të mermerit….(Video)

Nga Shpresa Dine Odisea Papa, është skulptori sarandiot, që njihet...