Tag: Bonifikim

Browse our exclusive articles!

Kanali që shpëtoi Vurgun

Kanali i çukës është një kanal artificial, 3 km në jug të Sarandës. Ka gjatësi 450 m, thellësi 20 m dhe gjerësi në bazë...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...