Tag: Bledar Skënderi

Browse our exclusive articles!

Shqiptarët konsumuan 11,7 ton akullore me oksid etileni/ Kallëzohet në Prokurori drejtori i AKU-së Bledar Skënderi

Kontrolli i Lartë i Shtetit (KLSH) ka kallëzuar në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë drejtorin e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Bledar...

Popular

KLP i jep mandat drejtuesi tre vjeçar Prokurorit të Sarandës, Kledian Llaho

Kryetari i KLP, Alfred Balla së bashku edhe me...

Lamtumirë, mësuese, Tatjana. U prehsh në paqe! (Video)

Mes e lotëve e dhimbjes u përcoll mesditën e...

Elena shqiptarja më e zgjuar në planet.

Pa dyshim që shqiptarët kanë lënë gjurmët e tyre...

Hebrejtë e Delvinës dhe të Sarandës para dhe gjatë Luftës së Dytë Botërore.(Video)

27 janari njihet si Dita Ndërkombëtare e Holokaustit, ku...