Tag: Aziz Muço

Browse our exclusive articles!

Kënduan “Leshverdho” para Enver Hoxhës

Ishte koha kur sazet popullore të Delvinës të mbështetura në traditën e hershme të tyre dhe të drejtuara nga mjeshtri, muzikanti i shquar, Myrteza...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...