Tag: Artan Lame

Browse our exclusive articles!

Artan Lame për drejtorët e Kadastrës Vlorë: “Ata ikin sepse mbajnë presionin e 30 viteve”

Kadastra e Vlorës është shndërruar në një institucion në të cilin drejtorët e saj nuk qëndrojnë dot për shumë kohë në detyrë. Mbi 10 drejtorë...

Popular

U prezantuan kandidatët e primareve në Sarandë: Ardit Cikuli, Armando Magllara, Ilir Nikolla dhe Spiro Vaso

Katër kandidatët e Partisë Demokratike për primaret në Bashkinë...

Çfarë do ndodhë me temperaturat? Dhjetori vjen me reshje, kthesa e madhe që pritet tashmë

Dhjetori nis si një vijimësi e vjeshtës, me mot...

Policia greke tenton të ndalojë mjetin e dyshimtë në Janinë, tre persona hapin zjarr ndaj patrullës JANINË

Hapet zjarr ndaj patrullës së policisë greke. Ngjarja ka ndodhur...