Tag: AKU

Browse our exclusive articles!

Shqiptarët konsumuan 11,7 ton akullore me oksid etileni/ Kallëzohet në Prokurori drejtori i AKU-së Bledar Skënderi

Kontrolli i Lartë i Shtetit (KLSH) ka kallëzuar në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë drejtorin e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Bledar...

Popular

Delvina me dy monumente kulturore të kategorisë së parë

Sot do t'ju flasim për dy monumente kulturore të...

Zbardhet ngjarja, dogji makinën në Delvinë, arrestohet autori (EMRI)

Zbardhet ngjarja e ndodhur ditën e djeshme në Delvinë,...

Ka nisur nga bashkia puna për pastrimin e kanaleve ujitëse

Bashkia e Sarandës ka bërë publike sot punën që...

NJË DITË E VEÇANTË PËR FËMIJËT E VEÇANTË

Natyra dhe deti janë qetësim dhe frymëzim për të...