Tag: Agjensia për Mbrojtjen e Konsumatorit

Browse our exclusive articles!

Shtrenjtohen festat, rriten sërish çmimet e produkteve të shportës

Sipas Agjensisë për Mbrojtjen e Konsumatorit nga gushti në nëntor çmimet baze të shportës u rritën me 38.3%. Edhe te moshuarit me një pension...

Popular

Nga Adrian Gurma: Kryebashkiakët e Qarkut Vlorë takim në Sarandë

Ishte kënaqësi pjesmarrja në Tryezën e mbajtur në Sarandë,...

80-vjetori i Çetës “Çamëria” nga Musa Kola

Sot përkujtohet 80-vjetori i krijimit të së parës çetë...

NGA THOMA NIKA : PROKOPI I DIJSHËM, PO AQ SA I GUXIMSHËM (VIDEO 2011)

Sot inxhinjeri pasionant i pyjeve dhe ekologu Prokop Qirjaqi...

KLP i jep mandat drejtuesi tre vjeçar Prokurorit të Sarandës, Kledian Llaho

Kryetari i KLP, Alfred Balla së bashku edhe me...