Tag: 1937-1938

Browse our exclusive articles!

Makina e parë në Dhrovjan

Gjatë viteve 1937-1938 në disa zona u investua nga qeveria zogiste, për të ndërtuar rrugë, të cilat do të lidhnin jo vetëm Delvinën me...

Popular

Ramis Husi nënprefekti i ri në Sarandë. Mirosh Birjani sekretar organizativ i PS, Sarandë (Video)

Ramis Husi është tashmë nënprefekti i Sarandës. Ramis Husi...

Merr flakë magazina në katin e parë të një objekti 5-katësh në Metoq (Video)

Një zjarr ka rënë në një magazinë me materiale...

Video – dokument: Momenti i përplasjes së dy trenave në Tempe

Treni komercial dhe ai i pasagjerëve u përplasën në...