Tag: 1912

Browse our exclusive articles!

Ngritja e flamurit në Delvinë dhe Sarandë në 1912

  Si sot, 109 vite më parë më 4 dhjetor 1912 u ngrit flamuri i pavarësisë në Delvinë. Shpallja e pavarësisë më 28 nëntor 1912...

Popular

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...

Mister fati i tyre, familjarë të dy të zhdukurve në Sarandë protestë para komisariatit(Video)

Familjarë të dy të zhdukurve nga fshati Çukë në...