Rikonstruksioni dhe zgjerimi i rrjetit të ujësjellësit Krongj-Finiq vazhdojnë me ritme të shpejta

- Advertisement -

Punimet për rikonstruksionin dhe zgjerimi i rrjetit të ujësjellësit Krongj-Finiq, në bashkinë e Finiqit vazhdojnë me ritme të shpejta, bëhet publike nga vetë bashkia. -Punimet për rikonstruksionin dhe zgjerimin e rrjetit ekzistues të ujësjellësit Krongj-Finiq po vazhdojnë me ritme të shpejta, ku përfitues janë komunitetet Finiq, Vromero, Karahaxh, Vrion, Mesopotam, Shelegar, Bistricë, Çlirim. Kryetari i Bashkisë së Finiqit z. Kristo Kiço, gjatë vizitës së tij për të ndjekur ecurinë e projektit theksoi se ” Punimet po vazhdojnë normalisht që prej muajit mars 2021, ndërkohë që sipas parashikimeve përfundimi i projektit të mësipërm do të jetë më i shpejtë, përpara afatit të përcaktuar, duke furnizuar me ujë të pijshëm dhjetëra familje, duke i dhënë fund një problemi kronik që mundon komunitetin lokal..”.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...