Ramis Husi nënprefekti i ri në Sarandë. Mirosh Birjani sekretar organizativ i PS, Sarandë (Video)

- Advertisement -

Ramis Husi është tashmë nënprefekti i Sarandës. Ramis Husi erdhi në këtë pozicion pas detyrës së tij si nënkryetar i bashkisë, ndërsa zëvendësoi Mirosh Birjani, pas disa vitesh nënprefekt.Pas largimit nga nënprefekt Mirosh Birjani u caktua sekretar organizativ i PS të Sarandës me detyrë specifike për fushatën zgjedhore të 14 majit 2023.Ceremonia u zhvillua mesditën e sotme me praninë e Prefektit të Qarkut, Flamur Mamaj, sekretarit organizativ të PS për Qarkun Vlorë, Blendi Klosi, deputeti, Niko Kuri, kryetari i PS, Sarandë, Eleron Gjoni, kryebashkiakët Majlinda Qilimi e Kristaq Kiço dhe disa drejtorë.  

 

 

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...