Punët publike në Sarandë: Nga rikonstruksionini i rrugës “Musa Demi” tek përkujdesja e hapsirave të gjelbëra dhe pastrimi i ambjenteve të shkollës “Hasan Tahsini”

- Advertisement -

Kryebashkiaku Adrian Gurma ka ndarë sot disa pamje nga punët publike që po kryhen në zona të ndryshme të Sarandës.

Përvecc përkujdesjeve në hapsirat e gjelbërta, punë intensive po kryhen dhe në rikualifikimin e rrugës “Musa Demi” në lagjen nr.3

Gjithashtu, edhe ambjentet e jashtme të shkollës “Hasan Tahsini” kanë pësuar një transformim.

“Në punë

Rikualifikimi urban i rrugës “Musa Demi”, në lagjen nr 3 të qytetit.

Përkujdesje për hapësirat e gjelbradhe për dekorin festiv.

Përkujdesje për ambientet e jashtme dhe të brendshme të shkollës “Hasan Tahsini”, shkruan kryebashkiaku i Sarandës, Adrian Gurma.

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...