Mirëmbajtja e rrugës nacionale Himarë – Sarandë/ Bashkia shpall tenderin me fond 9.3 milionë lekë

- Advertisement -

Bashkia Himarë ka shpallur tenderin për mirëmbajtjen e rrugëve. Tender ky, me një fond 9.3 milionë në dispozicion, me një afat 1 mujor për ekzekutim.

Sipas të dhënave, zona e studimit, gjendet në rrugët rurale të disa fshatrave, fillon te rruga nacionale Himarë – Sarandë, vazhdon përgjatë rrugës rurale me dalje në det dhe disa segmente pa dalje në det.

Data e njoftimit të tenderit është bërë më 15 tetor dhe afati i fundit për dorëzimin e dokumentave është 29 tetor.

/sarandalife.al/

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...