Lajm i mirë!

-Rehabilitimi i plotë i rrjetit të ujësjellesit për qytetin e Delvines, ku përfshihet sistemimi i burimit të Vrizit, ndërtimi i rrjetit të ri të furnizim-shpërndarjes si dhe ndërtimi i depos së re 900m³, ka bërë të mundur jo vetëm përmirësimin e cilësisë së ujit të pijshëm që tashmë është certifikuar nga Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor me aktin e miratimit higjeno-sanitar të datës 19.09.2022 “Për vënien në shfrytëzim të objektit kaptazhi i Vrizit dhe Depo e ujit”, por edhe ka krijuar mundësinë e furnizimit me ujë për 24 orë në pjesën më të madhe te qytetit.
Mbetet për t’u investuar vitin e ardhshëm në lagjet “9 Tetori” dhe “Lejla Malo” duke e zgjidhur përfundimisht problemin e ujit të pijshëm për qytetin e Delvinës”, shprehet në faqen e saj kryetarja e bashkisë, Majlinda Qilimi.

Shperndaje artikullin

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Reagojnë administratorët pas një proteste…(Video)

Nga Shpresa Dine Pas protestës së shitësve të mishit paraditen...

Shitësit e mishit në protestë për mosfunksionimin e thertores (Video)

Nga Shpresa Dine SARANDE/ Shitës të mishit në Sarandë janë...

Pak fjalë për të madhin Thoma Gjonin.(Video)

Nga Shpresa Dine Thomai ka qënë dhe mbetet një nga...

Me mjeshtrin e drurit, atje në Lefterohorin e largët, usta Bili, sot 92 vjeç(Video)

Nga Shpresa Dine Që 16 -vjeç ka njohur vështirësitë e...