Edhe pesë vite për edhe më shumë dokumente😉

- Advertisement -

-Nënshkrova me homologun tim Ugur Unal, në prani të Kryeministrit Rama dhe Presidentit turk Erdogan, protokollin e ri të bashkëpunimit me arkivat turke. Në pesëvjeçarin e protokollit të parë, morëm mbi 300 mijë dokumente mbi shqiptarët dhe Shqipërinë nga arkivat osmane dhe trajnuam restauratorët tanë në Laboratorin më të mirë të Evropës, që ndodhet në Stamboll. Pesëvjeçari i ri do të sjellë edhe më shumë dokumente për Shqipërinë dhe shqiptarët në Atdhe! #ArkivatFrymëzojnë
”, shkruan në faqen e tij, Ardit Bido, drejtor i Arkivave të Shtetit.

 

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

29 shtatori, Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore. Fotoekspozitë(Video)

29 shtatori është Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore, e...

KURIOZITETE .

Fustan Gjarpri. Është i bërë me gjethe palme. E mrekullueshme!!!