Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

- Advertisement -

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të vajzave, shkolla e mesme profesionale “Antonio Athanas”, dega Hoteleri – Turizëm organizoj një aktivitet praktik ku morën pjesë nxënës e mësues jo vetëm nga kjo shkollë, por edhe nga shkollat 9- vjeçare të Bashkisë Sarande, Delvinë dhe Finiq.

Kjo veprimtari u organizua dhe në planet e drejtorise së shkollës për promovimin e vlerave të saj, për thithjen e kontigjenteve të nxënësve të shkollave 9- vjeçare për vitin e ri akademik mësimor.   Të pranishmit morën pjesë dhe panë nga afër gatimet e nxënësve guzhinjer, gatimet e të cilëve i shijuan vet ata në një mjedis të këndshëm të restorant “Demi”

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...