Denaj takim me Asamblenë Socialiste në Finiq: “S’ka kohë për pushim”

- Advertisement -

Deputetja e zgjedhur e Partisë Socialiste në Sarandë, Anila Denaj ka zhvilluar ditën e sotme në Finiq një takim me Asamblenë Sociaiste.
“Analizuam bashkërisht rezulatet zgjedhore të 25 Prillit dhe parashtruam në vijmësi objektivat tona, për një riorganizim të plotë të strukturave të partisë me qëllim rritjen e efikasitetit.
Qytetarët dhe nevojat e tyre janë në fokus të punës tonë dhe ne jemi të anagazhuar për zgjidhjen e problematikave, veçanërisht ato që kanë të bëjnë me pronësinë, rritjen e cilësisë së shërbimeve dhe zhvillimin e zonës.”, shprehet Denaj në Facebook.
/sarandalife.al/

Postimet e fundit

Më shumë si ky artikull
Të ngjashme

Shkolla “Dea” koncert në Beograd(Video)

Shkolla jo publike ‘Dea” së shpejti me grupin e...

Shkolla jo publike 'Dea" së shpejti me grupin e...

Dita Kombëtare e vajzave në Arsimin Profesional(Video)

Ditën e sotme në kuadrin e Ditës Kombëtare të...