Poezi

“Kadareja një vargmal/ Një vargmal me shumë maja”

Kadareja një vargmal/ Një vargmal me shumë maja” Poeti sarandiot, Zaho Vasili, pena e të cilit qëmton bukur vargje për njeriun e mirë dhe...

Djepi i jetës nëna ime

Me nënën e mbylla vitin Te riun e hap me nënën Me të plot e kemi shpirtin Pa të bosh e kemi zemrën. Të gjithë jetojmë te nëna Ajo...

Vlera e një buzëqeshje.

Një buzëqeshje nuk kushton asgjë dhe të dhuron shumë. Pasuron ata që e marrin atë, pa varfëruar ata që e japin. Ajo zgjat vetëm një çast, por kujtimi...